icon-arrow-right
HomeMVOLoostad ondersteunt

Loostad ondersteunt

Favela Streets

Favela Street Brazil

In Nederland vinden we het heel gewoon, we kunnen doen wat we willen, we zijn lid van een voetbalvereniging, gaan naar school en genieten van alles wat we doen. Hoe anders is dat in de sloppenwijken van Brazilie. Drugs en criminaliteit regeren. Loostad ondersteunt het Favela Street Programma om kinderen een nieuwe kans te geven.

http://www.favela-street.com/

 

 

 

Kanaaloeverconcert

Kanaaloever Concert Apeldoorn

Een van de mooiste projecten die Loostad heeft ontwikkeld en gerealiseerd zijn de torens aan het Apeldoornse kanaal. Vier prachtige gebouwen markeren de oever van het kanaal. Een plek die vroeger gemeden werd, is tegenwoordig de place to be. Loostad ondersteunt dan ook vanaf het prille begin de kanaaloeverconcerten. Een waar muziekspektakel waar de luchtmachtkapel samen met een Nederlands bekende artiest een gevarieerd muziekprogramma presenteert.

Bloemencorso

Bloemencorso Sint Jansklooster

Loostad ondersteunt al jaren één van de corsogroepen binnen het bloemencorso van Sint Jansklooster. Dit corso staat hoog op de nationale ladder en wordt door TV Oost en omroep MAX uitgezonden. Voor diegenen die het niet weten, Sint Jansklooster ligt in de “kop” van Overijssel. Het corso is niet zomaar iets, het is een waar show- en muziekspektakel. Hoogwaardige creaties met bijzondere constructies beelden diverse onderwerpen uit. Dit alles vergezeld van muziek en theater.

http://www.corsoklooster.nl/

 

+