icon-arrow-right
HomeConceptenWooniversum

Wooniversum Experience

Vergeet het kijken naar droge bouwtekeningen of sfeerimpressies van nieuwbouwprojecten! In het Wooniversum stapt u daadwerkelijk uw toekomstige huis binnen en maakt u een reis van de voordeur tot het zolderraam. Dit noemen wij de Wooniversum Experience. Gaandeweg de Experience verkent u alle mogelijkheden die het huis biedt en zet u de indeling en inrichting direct helemaal naar eigen hand.

Tevens is het mogelijk dat interieurstylistes een interieuradvies op maat maken voor u. Zo creëeren we samen de ideale woning, lang voordat de bouw van start gaat. Een wereldprimeur van VolkerWessels.

Virtuele reis

Door middel van projectietechnieken, virtual reality en gedetailleerde computermodellen wordt uw nieuwe huis op ware grootte ‘om u heen’ geprojecteerd; de muren, de vloer, het plafond, alles! U staat dus echt midden in uw huis. U kunt rustig rondlopen, alle hoekjes en gaatjes bekijken, u kunt zelfs al aan de inrichting beginnen!

 

Tijdens de reis door het huis is het mogelijk de verschillende opties van het huis te bekijken. Hoe ziet de woonkamer er bijvoorbeeld uit met een uitbouw? Hoe verandert de zolderkamer met een dakkapel? Zijn die openslaande deuren echt de moeite waard? In het Wooniversum kunt u met eigen ogen zien of iets werkt of niet, en zo de ideale woonruimte creëren.

+