icon-arrow-right
HomeLoostad

De contouren van een vernieuwer

Buiten de lijntjes kleuren. Of zelfs buiten het papier. Anders denken, durven en doen. Van strak omlijnde bouwprojecten tot complexe gebiedsontwikkeling. Wij zijn Loostad Vastgoedontwikkeling.

Kantoor

Ambitieuze teamspeler

Als bedrijf  in de vastgoedwereld lopen we graag voorop. ‘Daadkrachtig en professioneel eigenwijs’. Toch gaan ambitie en lef bij Loostad ook hand in hand met een luisterend oor en constructieve samenwerking. Met onze opdrachtgevers èn met onze partners. Alleen een samenwerking gebaseerd op vertrouwen en respect voor elkaars expertise leidt namelijk tot het gewenste resultaat: Een project om trots op te zijn!

 

De gulden snede

Zoekt u een partij die de taal van de toekomst spreekt? Een ontwikkelaar die ‘standaard’ beheerst en excelleert in ‘vernieuwend’ en ‘verrassend’? Dan bent u bij Loostad aan het juiste adres. Samen met u schetsen we een toekomstbestendige invulling van de ons omringende ruimte. Uitdagende vastgoedprojecten waarin we altijd streven naar de ‘gulden snede’: De perfecte balans tussen esthetiek, duurzaamheid en leefbaarheid.

Missie

Loostad ontwikkelt vastgoedprojecten, in eigen beheer of in opdracht voor derden, met oog voor duurzaamheid, architectuur en leefbaarheid voor de eindgebruiker. Ze doet haar uiterste best om voorop te lopen in creativiteit, kennis en uitvoeringskwaliteit.

Visie

Vastgoedontwikkeling brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Dat beseffen we bij Loostad maar al te goed. Vastgoed staat vele jaren en moet dus ook de toekomst weerspiegelen. Als ambitieuze vastgoedontwikkelaar streven we daarom met creatieve invalshoeken en innovatieve ideeën naar eigenzinnig en origineel vastgoed. Betrokkenheid bij alle ontwikkelingen is hierin een vanzelfsprekendheid. Een bevlogen ontwikkeling ontstaat alleen door klantfocus en doelgerichtheid.

Deze visie daadwerkelijk in de praktijk brengen, is wat Loostad onderscheidt van haar collega’s in de markt.

+