HomeLoostadTeam Loostad

Team Loostad

Directie

Na 10 jaar bouwbedrijf is Henk inmiddels alweer bijna 20 jaar actief in de vastgoed-ontwikkeling. Vooral in de gebiedsontwikkeling, de woningbouw en zorgvastgoed ligt zijn ervaring. Daarnaast is Henk altijd bezig met het optimaliseren van de organisatie of het verbeteren van projecten. Bereid om compromissen te sluiten en steeds weer in staat de klant centraal te stellen.

Henk Driesen

Directeur


hdriesen@loostad.nl

Vastgoedontwikkeling

Bas is de “oudgediende” van het team. Sinds 1996 is hij werkzaam bij Loostad. In deze lange periode heeft hij ervaring opgedaan in vele facetten van vastgoedontwikkeling. Als vastgoedontwikkelaar houdt hij zich primair bezig met acquisitie, tendertrajecten en gebiedsontwikkelingen. Altijd creatief, oplossingsgericht en gedreven in het creëren van de beste kwaliteit.

Bas Overmars

Ontwikkelingsmanager


bovermars@loostad.nl

Wouter is de projectmanager van diverse projecten binnen Loostad. Ook werkzaamheden van externe opdrachtgevers welke hun proces- en projectmanagement aan Loostad toevertrouwen zijn voor Wouter bekend terrein. Wouter weet deze projecten naar tevredenheid te realiseren.

Wouter Wallet

Projectmanager


wwallet@loostad.nl

Na zijn studie Civiele Technologie & Management is Dennis in het jaar 2000 aan de slag gegaan bij VolkerWessels. Hij heeft bij verschillende bedrijfsonderdelen van het concern gewerkt en daardoor een brede ervaring opgedaan. Een ervaring die hij inzet in de volle breedte van de gebieds- en vastgoedontwikkeling. Van initiatieffase tot realisatiefase.

Dennis Damink

Ontwikkelingsmanager


ddamink@loostad.nl

Joris heeft een bouwtechnische- en bedrijfskundige achtergrond, waardoor bouw en proces samenkomen. Redeneren vanuit de gedachten en wensen van de eindgebruiker is een rode draad door de projecten waaraan hij werkt. Projectontwikkeling is voor Joris de ultieme combinatie van functionaliteit, creativiteit en realiteit. Hij pakt graag de projecten net even iets anders aan dan normaal.

Joris van den Brink

Projectmanager


jvdbrink@loostad.nl

Stephan maakte tijdens zijn studie vastgoed en makelaardij kennis met alle facetten van de vastgoedcyclus en hij specialiseerde zich in projectontwikkeling. Binnen Loostad is Stephan vooral betrokken bij de werkzaamheden vanaf acquisitiefase tot DO fase bij complexe (her)ontwikkeltrajecten. Vanuit een duidelijke visie en met veel creativiteit is hij actief betrokken bij verschillende ontwikkelingen.

Stephan van de Plas

Projectmanager


svdplas@loostad.nl

Na de studie Technische Bedrijfskunde in Enschede, heeft Dave diverse binnenstedelijke projecten in het midden en noordoosten van Nederland ontwikkeld. Met name het verbinden van partijen om samen tot een ontwikkeling te komen waarin de tevreden klant centraal staat, is voor hem een belangrijk uitgangspunt. Dit sluit prima aan op de visie van Loostad, waarin we duurzaam ontwikkelen voor wonen en werken, voor nu en de toekomst.

Dave Hakkert

Ontwikkelingsmanager/projectmanager


dhakkert@loostad.nl

Khalid heeft na zijn studie Rechtsgeleerdheid in Utrecht ruim 11 jaar ervaring opgedaan bij ASR Vastgoed. Met name op het gebied van commercieel management, waardecreatie, optimalisatie van de vastgoedportefeuille en relatiebeheer. Gezien de trends en ontwikkelingen op de vastgoedmarkt sluit dit goed aan bij de strategie van Loostad om actief en duurzaam een belangrijke rol te spelen in projectontwikkeling.

Khalid Zerkani

Commercieel-/ontwikkelingsmanager


kzerkani@loostad.nl

Verkoop en Communicatie

Andrea heeft ruim 20 jaar ervaring in de vastgoedontwikkeling, zowel tijdens de verkoop als in de uitvoering. Met een duidelijke visie over de creatieve kant van marketing en goed luisteren naar de klant, is zij in staat de wensen van de koper in het project te vertalen. “Enthousiast”, “positief-ongeduldig” en “doelgericht”.

Andrea de Vries

Verkoop- en communicatiemanager


advries@loostad.nl

Danique heeft in de zomer van 2018 haar HBO-opleiding Vastgoed en Makelaardij afgerond. Na diverse stages in de makelaardij en de projectontwikkeling, waaronder Loostad, start ze haar carrière als assistente verkoop- en communicatiemanager bij Loostad Vastgoedontwikkeling.

Danique Haarman

Assistent verkoop- en communicatiemanager


dhaarman@loostad.nl

Office

Sharon heeft de afgelopen jaren een zeer ruime en brede werkervaring opgedaan in de hospitality management en als intercedente. Ze heeft haar opleiding gedaan aan de Hotelschool Wageningen en HBO Personeelsmanagement. Sharon is een verbinder en brengt dan ook graag mensen bij elkaar in de juiste match. Tevens houdt ze van open communicatie en is ze de duizendpoot bij Loostad.

Sharon van der Ende

Management Assistente


svdende@loostad.nl

Administratie

Niels is na zijn opleiding enkele jaren in de accountancy werkzaam geweest. Hierdoor heeft hij veel ervaring op gedaan in verschillende bedrijfstakken. In die hoedanigheid is Niels in aanraking gekomen met Loostad en haar projecten. Ambitieus, creatief, innovatief, eigenzinnig en origineel zijn enkele kernwoorden waar Loostad voor staat en is daarmee een organisatie waar Niels zich graag voor inzet als controller.

Niels Aggenbach

Controller


administratie.apeldoorn@volkerwessels.com

Silvester is een duizendpoot. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de luchtvracht sector, neergestreken bij Loostad om als administrateur/salarisadministrateur/controlling alle facetten van de administratie uit te voeren.

Silvester van Golen

Administrateur


administratie.apeldoorn@volkerwessels.com

Stagiaire

Joya van der Ven

Stagiaire


jvdven@loostad.nl

+