icon-arrow-right
HomeLoostadTeam Loostad

Team Loostad

Directie/Management Team

Na 10 jaar bouwbedrijf is Henk inmiddels alweer ruim 20 jaar actief in de vastgoed-ontwikkeling. Vooral in de gebiedsontwikkeling, de woningbouw en zorgvastgoed ligt zijn ervaring. Daarnaast is Henk altijd bezig met het optimaliseren van de organisatie of het verbeteren van projecten. Bereid om compromissen te sluiten en steeds weer in staat de klant centraal te stellen.

Henk Driesen

Directeur


hdriesen@loostad.nl

Bas is de “oudgediende” van het team. Sinds 1996 is hij werkzaam bij Loostad. In deze lange periode heeft hij ervaring opgedaan in vele facetten van vastgoedontwikkeling. Als vastgoedontwikkelaar houdt hij zich primair bezig met acquisitie, tendertrajecten en gebiedsontwikkelingen. Altijd creatief, oplossingsgericht en gedreven in het creëren van de beste kwaliteit.

Bas Overmars

Ontwikkelingsmanager/MT-lid


bovermars@loostad.nl

Vastgoedontwikkeling

Na zijn studie Civiele Technologie & Management is Dennis in het jaar 2000 aan de slag gegaan bij VolkerWessels. Hij heeft bij verschillende bedrijfsonderdelen van het concern gewerkt en daardoor een brede ervaring opgedaan. Een ervaring die hij inzet in de volle breedte van de gebieds- en vastgoedontwikkeling. Van initiatieffase tot realisatiefase.

Dennis Damink

Ontwikkelingsmanager


ddamink@loostad.nl

Joris heeft een bouwtechnische- en bedrijfskundige achtergrond, waardoor bouw en proces samenkomen. Redeneren vanuit de gedachten en wensen van de eindgebruiker is een rode draad door de projecten waaraan hij werkt. Projectontwikkeling is voor Joris de ultieme combinatie van functionaliteit, creativiteit en realiteit. Hij pakt graag de projecten net even iets anders aan dan normaal.

Joris van den Brink

Vastgoedontwikkelaar


jvdbrink@loostad.nl

Stephan maakte tijdens zijn studie vastgoed en makelaardij kennis met alle facetten van de vastgoedcyclus en hij specialiseerde zich in projectontwikkeling. Binnen Loostad is Stephan als ontwikkelaar verantwoordelijk voor verschillende complexe (her)ontwikkeltrajecten waaronder enkele UAV-GC projecten. Vanuit een duidelijke visie en met veel creativiteit is hij actief betrokken bij de verschillende ontwikkelingen.

Stephan van de Plas

Vastgoedontwikkelaar


svdplas@loostad.nl

Na de studie Technische Bedrijfskunde in Enschede, heeft Dave diverse binnenstedelijke projecten in midden en N-O NL ontwikkeld. Het verbinden van partijen om samen tot een ontwikkeling te komen waarin de klant centraal staat, is voor hem een belangrijk uitgangspunt. Dit sluit prima aan op de visie van Loostad, waarin we duurzaam ontwikkelen voor wonen en werken, voor nu en in de toekomst.

Dave Hakkert

Ontwikkelingsmanager


dhakkert@loostad.nl

Khalid heeft na zijn studie Rechtsgeleerdheid in Utrecht ruim 11 jaar ervaring opgedaan bij ASR Vastgoed. Met name op het gebied van commercieel management, waardecreatie, optimalisatie van de vastgoedportefeuille en relatiebeheer. Gezien de trends en ontwikkelingen op de vastgoedmarkt sluit dit goed aan bij de strategie van Loostad om actief en duurzaam een belangrijke rol te spelen in projectontwikkeling.

Khalid Zerkani

Commercieel-/ontwikkelingsmanager


kzerkani@loostad.nl

Tijdens de afronding van zijn opleiding bouwkunde en vervolg Bouwmanagement & Vastgoed in 2016 heeft Job alle facetten van de bouw en projectontwikkeling doorlopen. Na 2,5 jaar bij zowel een Duitse- als Nederlandse aannemer werkzaam te zijn geweest, heeft hij de stap gemaakt naar projectmanager. Hij is betrokken bij het technisch- en commercieel uitontwikkelen en begeleiden van nieuwbouwprojecten.

Job Hartering

Vastgoedontwikkelaar


jhartering@loostad.nl

In het verleden is Hendri als externe adviseur nauw betrokken geweest bij verschillende VolkerWessels-ontwikkelaars, om in 2007 bij ons als projectmanager aan de slag te gaan. Nu is hij weer terug op het “oude nest” en is zijn werkervaring aangevuld met BIM-regie, werkvoorbereiding en een commerciële rol bij een internationale systeemwand-leverancier. Veelzijdig, samenwerking en oplossingsgericht zijn voor hem typerend.

Hendri Broekhuizen

Vastgoedontwikkelaar


hbroekhuizen@loostad.nl

Niels zit in het derde leerjaar van zijn opleiding Vastgoed & Makelaardij en loopt op dit moment stage bij Loostad. Door deze stageperiode hoopt Niels zoveel mogelijk te kunnen leren bij Loostad. Daarnaast probeert hij door deze stageperiode een goed en duidelijk beeld te krijgen van de praktische kant van vastgoedontwikkeling.

Niels Coops

Stagiair


ncoops@loostad.nl

Als projectontwikkelaar is Michiel in verschillende fases en met verschillende soorten (binnenstedelijke) woningbouwprojecten actief geweest. Daarbij ging het om haalbaarheidsstudies, turnkey aankopen of het volledig uitontwikkelen van locaties. Kwaliteit, waarde creëren en procesmatig werken, staan bij hem hoog in het vaandel. Daarbij staat de eindgebruiker altijd centraal.

Michiel van der Does

Ontwikkelingsmanager


mvddoes@loostad.nl

Verkoop en Communicatie

Andrea heeft al zo'n 25 jaar ervaring in de vastgoedontwikkeling, zowel in het verkooptraject als in de uitvoering. Met een duidelijke visie over de creatieve kant van marketing en goed luisteren naar de klant, is zij in staat de wensen van de koper in het project te vertalen. “Enthousiast”, “positief-ongeduldig” en “doelgericht”.

Andrea de Vries

Verkoop- en communicatiemanager


advries@loostad.nl

Danique heeft in de zomer van 2018 haar HBO-opleiding Vastgoed en Makelaardij afgerond. Na diverse stages in de makelaardij en de projectontwikkeling (Loostad), werkt ze nu als verkoop- en communicatiemedewerker bij Loostad.

Danique Haarman

Verkoop- en communicatiemedewerker


dhaarman@loostad.nl

Secretariaat/HR

Sharon heeft de afgelopen jaren een zeer ruime en brede werkervaring opgedaan in de hospitality management en als intercedente. Ze heeft haar opleiding gedaan aan de Hotelschool Wageningen en HBO Personeelsmanagement. Sharon is een verbinder en brengt dan ook graag mensen bij elkaar in de juiste match. Tevens houdt ze van open communicatie en is ze de duizendpoot bij Loostad.

Sharon van der Ende

Management Assistente


svdende@loostad.nl

Na ruim 19 jaar werkzaam te zijn geweest in het notariaat als secretaresse/notarieel medewerkster, heeft Gabry ervoor gekozen een nieuwe uitdaging aan te gaan als medewerker secretariaat. Klantvriendelijkheid, efficiëntie, hulpvaardigheid en discretie staan bij Gabry hoog in het vaandel.

Gabry Oom-van der Woldt

Secretarieel medewerker


goom@loostad.nl

Administratie

Niels is na zijn opleiding enkele jaren in de accountancy werkzaam geweest. Hierdoor heeft hij veel ervaring op gedaan in verschillende bedrijfstakken. In die hoedanigheid is Niels in aanraking gekomen met Loostad en haar projecten. Ambitieus, creatief, innovatief, eigenzinnig en origineel zijn enkele kernwoorden waar Loostad voor staat en is daarmee een organisatie waar Niels zich graag voor inzet als controller.

Niels Aggenbach

Controller


administratie.apeldoorn@volkerwessels.com

Silvester is een duizendpoot. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de luchtvracht sector, neergestreken bij Loostad om als administrateur/salarisadministrateur/controlling alle facetten van de administratie uit te voeren.

Silvester van Golen

Administrateur


administratie.apeldoorn@volkerwessels.com

Sinds oktober 2019 is Richard werkzaam bij Loostad. Hij heeft bij meerdere bedrijven ervaring op gedaan in administratieve richting. Zijn afgeronde HBO opleiding Bedrijfskunde MER was hiervoor een goede basis. Nu is het zijn ambitie om de financiële administratie, op met name het operationele vlak, te optimaliseren. Samen met Silvester wil Richard een ideale tandem vormen om de administratie van Loostad te beheren.

Richard Bokhorst

Financieel Administratief Medewerker


rbokhorst@loostad.nl

+