icon-arrow-right
HomeMVOLevenskwaliteit

Levenskwaliteit

VolkerWessels en dus ook Loostad zetten zich maximaal in voor het verbeteren van onze levenskwaliteit. Bij al onze ontwikkelingen schenken wij aandacht aan diverse thema’s op het gebied van energetische duurzaamheid, grondstoffenbeheer, bestendige stedenbouw en flora en fauna.

Levenskwaliteit draait om de mens achter het project. De automobilist op een weg, de bewoner van een huis of de gebruiker van internet. VolkerWessels werkt niet alleen voor opdrachtgevers maar juist ook voor hun klant; de gewone burger dus. Als wij voor hun problemen een Stad van de toekomstoplossing bedenken of hun wensen werkelijkheid maken, dan wordt iedereen daar beter van.

Samenwerking

Het sleutelwoord is samenwerking. Wij werken dus samen met onze opdrachtgevers en inwoners aan de Stad van de Toekomst. Samen bouwen aan een betere levenskwaliteit: dat is de stip op de horizon van VolkerWessels voor 2020. Maar hoe definiëren we levenskwaliteit? En wat betekent dit voor de samenleving? In het antwoord op die vragen speelt de eindgebruiker een cruciale rol. Wij bouwen niet alleen een betere leefomgeving maar zorgen ook voor een hogere kwaliteit van leven.

Duurzaam innoveren

Wij zijn ervan overtuigd dat de winnaars van de toekomst de bedrijven zijn die innovatief duurzaam durven te ondernemen. Daar kun je ons op afrekenen want in ons DNA zit niet alleen een voorliefde voor duurzame innovaties, maar misschien nog wel meer een allergie voor het doen van beloftes die we niet waar kunnen maken. Wil je met ons meebouwen neem dan contact op. Dat kan via de website van PlanetFit, het innovatieve duurzaamheidslabel van VolkerWessels.

+