icon-arrow-right
HomeNieuws Gemeente Apeldoorn en Loostad ondertekenen ontwikkelovereenkomst Park Marialust

Gemeente Apeldoorn en Loostad ondertekenen ontwikkelovereenkomst Park Marialust

Actueel

Groen wonen in Park Marialust

 

Op de plek waar voorheen de Remeha fabriek en de gemeentelijke kwekerij waren gevestigd, komen nieuwe woningen. Gistermiddag hebben wethouder van gemeente Apeldoorn Wim Willems en Henk Driesen, directeur Loostad Vastgoedontwikkeling daarvoor een ontwikkelovereenkomst getekend.

Park Marialust ligt aan de Vlijtseweg, tegen de wijk de Parken en Parksociëteit Marialust aan. Dit gebied heeft een rijke historie en wordt de komende jaren getransformeerd naar woongebied. In verschillende fasen worden in totaal 92 woningen gebouwd. Er komen vrijstaande en geschakelde villa’s en drie luxe appartementengebouwen.

Wonen in het groen

Voor wethouder Wim Willems is dit een waardevolle aanvulling aan het woningaanbod in Apeldoorn. “Het is een geliefd en gewild stukje van de stad. Het is er straks, net als elders in de Parken, fijn wonen in een groene, parkachtige omgeving. Zo krijgt deze mooie plek met zijn historie weer een nieuwe bestemming”. 

 

Informatieavond

Op 17 oktober 2019 wordt er een informatieavond georganiseerd om omwonenden te informeren over de bouwplannen. De start verkoop van de eerste fase staat gepland in het voorjaar van 2020.

Meer info vindt u op www.parkmarialust.nl

Projecten

Alle projecten
+