icon-arrow-right
HomeNieuws Koninklijk bezoek aan de Veemarkt!

Koninklijk bezoek aan de Veemarkt!

Actueel

Op woensdag 17 oktober jl. heeft Koning Willem-Alexander de wijken Veemarkt en Overvecht in Utrecht bezocht. Het verrassingsbezoek maakt deel uit een een serie werkbezoeken van de koning met ministers en staatssecretarissen in het land. Samen met minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) ging hij langs energieprojecten in de wijken en sprak hij met inwoners. De gesprekken gingen vooral over woningnood en aardgasvrij wonen. Met een bezoek aan buurtcafé Voorveldse Hof en een wandeling door Veemarkt trapte de koning zijn urenlange bezoek van deze middag af. Gesproken is hier over woningtekorten en hindernissen bij nieuwbouw. 

Loostad en de Veemarkt

Ook Loostad heeft met haar project MarktHeeren, bestaande uit 17 herenhuizen en 8 luxe appartementen, een wezenlijke bijdrage geleverd aan de Veemarkt. 

Fantastisch straatbeeld

Met de ‘woondroomplanner’ konden de kopers het huis van zijn of haar dromen samenstellen. Van een luxe riante basiswoning tot een extra woonlaag, een andere kapvorm, gevelindeling en baksteen. Die verscheidenheid en keuzemogelijkheden resulteerden in een fantastisch straatbeeld waarin geen woning hetzelfde is.

 

 

Projecten

Alle projecten
+