icon-arrow-right
HomeNieuws Ontwikkeling Park Marialust Apeldoorn volop in gang

Ontwikkeling Park Marialust Apeldoorn volop in gang

Actueel

Apeldoorn krijgt er een nieuwe parel bij: Park Marialust. Een fraaie ontwikkeling die direct aansluit op De Parken en Parksociëteit Marialust. In de toekomst kan hier worden gewoond  in een groene, parkachtige setting op loopafstand van het centrum. Het plan voorziet in vrijstaande- en geschakelde villa’s en meerdere kleinschalige appartementengebouwen.

 

De ontwikkeling van Park Marialust is momenteel volop in gang. Er moet echter nog veel gebeuren waaronder het doorlopen van een bestemmingsplan procedure.

 

Wij streven er naar om in de periode april t/m september meer bekend te maken over dit project middels een website. De start van de verkoop zal waarschijnlijk plaatsvinden in de periode tussen oktober 2018 en maart 2019. Dit moment is afhankelijk van de voortgang van de bestemmingsplan wijziging.

 

Het plan voorziet in drie kleinschalige appartementsgebouwen met ruime appartementen in een groene parkachtige setting. Daarnaast komen er circa 38 vrijstaande- en geschakelde villa's. Zowel de appartementen als de woningen bevinden zich in het hogere prijssegment, appartementen vanaf ca. € 350.000,- VON, woningen vanaf ca. € 500.000,- VON.

 

Wilt u op de hoogte blijven dan kunt u op dit moment inschrijven via onderstaande link:

https://www.nieuwbouw-apeldoorn.nl/project/6428/park-marialust-voormalige-remeha-kwekerij/

 

U ontvangt dan automatisch nieuwsbrieven van ons. De informatie op deze tijdelijke website is overigens niet meer geheel actueel. In april lanceren wij een project specifieke website.

 

De eerste nieuwsbrief is inmiddels verstuurd naar geïnteresseerden. U kunt deze raadplegen via deze link: https://mailchi.mp/9ed786a12415/park-marialust

Projecten

Alle projecten
+