icon-arrow-right
HomeNieuws Participatieavond Groenewoud druk bezocht!

Participatieavond Groenewoud druk bezocht!

Actueel

Maandagavond 3 september jl. konden omwonenden en belanghebbenden voor het eerst kennis maken met de nieuwe woonbuurt Groenewoud in Utrecht. Wij kijken terug op een succesvolle - en drukbezochte avond. Tijdens deze bijeenkomst kon men reageren op diverse onderwerpen die Loostad en de gemeente Utrecht belangrijk vinden. Vragen zoals hoe maken we een gezonde- en groene buurt? Hoe verbinden we de woonwijk met de kantorenlocatie? Welke tijdelijke invulling is er mogelijk voor de asfaltcentrales? Alle reacties hierop zijn verzameld en kunnen mogelijk later terugkomen in het plan.

 

Wat komt er in Groenewoud?

Groenwoud wordt een buurt met veel groen en water. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 22 hectare. Er komen tussen de 1.000 en 1.500 duurzame huur- en koopwoningen met een basisschool.

 

Planning

Medio 2020 verwachten wij met de eerste fase in verkoop te kunnen gaan. Belangstellenden kunnen zich alvast inschrijven via https://www.loostad.nl/nl/projecten/detail/groenewoud Wij houden de geïnteresseerden dan op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Projecten

Alle projecten
+