icon-arrow-right
HomeNieuws Startsein gegeven voor de bouw van fase 2 in Baronie Haven 'Het Havenhuys'

Startsein gegeven voor de bouw van fase 2 in Baronie Haven 'Het Havenhuys'

Actueel

Op woensdag 11 september jl. is het startsein gegeven voor de bouw van fase 2 in Baronie Haven: ‘Het Havenhuys’. Vertegenwoordigers van GREEN, Loostad en Haven aan den Rijn verrichtten samen met de aannemer BVR Gorinchem B.V. de start bouwhandeling. Het ontwikkelteam rondt hiermee het eerste onderdeel af van de ontwikkeling van Baronie Haven in Alphen aan den Rijn. 

'Ontmoeting met de nieuwe buren'

De bijna 100 gasten, waaronder alle kopers van de totaal 34 appartementen en penthouses in het Havenhuys en de relaties van het ontwikkelteam ontmoetten elkaar in een ongedwongen sfeer in een tent op de bouwlocatie aan de nieuwe Haven aan den Rijn. Kopers hadden daarbij alle gelegenheid om de ‘buren’ te ontmoeten in de verschillende bouwvlakken die door de aannemer waren gevisualiseerd. In de diverse toespraken was er ruime aandacht voor de vervolgfase van Baronie Haven en de toekomstige uitbreiding van Haven aan den Rijn. De ontwikkeling van de volgende fase van Baronie Haven is inmiddels in een vergevorderd stadium. Fase 3 bestaat uit een diversiteit van appartementen, unieke atelierwoningen en een sfeervolle horecagelegenheid op de kop aan de haven, direct naast Het Havenhuys.

 

De ontwikkeling van Baronie Haven wordt in opdracht van GREEN uitgevoerd door Loostad Vastgoedontwikkeling B.V. Voor meer informatie over Het Havenhuys zie de website: www.hethavenhuys.nl

Projecten

Alle projecten
+