icon-arrow-right
HomeNieuws Voorbereidingen start verkoop Kleine Veer in volle gang

Voorbereidingen start verkoop Kleine Veer in volle gang

Actueel

Op een bijzondere locatie, op loopafstand van het dorpshart van Dalfsen, ontwikkelt Loostad nieuwbouwplan Kleine Veer: een gezellig en kleinschalig plan met 12 karakteristieke woningen in verschillende prijscategorieën.

 

Kleine Veer is gelegen op de voormalige locatie van basisschool Het Kleine Veer. Een wel bekende locatie voor de inwoners van Dalfsen en omgeving. De naam Kleine Veer is ontleend aan de naam van het Oude Veerhuis, dat aan de andere kant van de Vecht staat. Van oudsher kwam de overtocht op deze plek aan. Met de ontwikkeling van 12 bijzondere woningen krijgt de locatie nu een mooi nieuwe bestemming.

Het plan omvat 10 twee-onder-één-kapwoningen in verschillende types en twee vrijstaande woningen. Ideaal voor gezinnen, maar ook voor senioren, dankzij de levensloopbestendige optiemogelijkheden. Zo is het mogelijk om optioneel een bad- en slaapkamer op de begane grond te creëren i.p.v. een garage.

 

Momenteel zijn de voorbereidingen voor de start verkoop van Kleine Veer in volle gang.

Heeft u interesse in één van de woningen in nieuwbouwplan Kleine Veer? Schrijf u nu alvast vrijblijvend in via de website. We houden u dan op de hoogte van de voortgang en u ontvangt de eerstvolgende nieuwsbrief en een uitnodiging voor de start verkoop in september 2018.

Projecten

Alle projecten
+