icon-arrow-right
HomeNieuws Woningbouw op Officiersdorp kazerneterrein in Ede gestart!

Woningbouw op Officiersdorp kazerneterrein in Ede gestart!

Actueel

Op dinsdag 14 mei jl. heeft wethouder De Pater van de gemeente Ede samen met oud-kazernecommandant Rob Vollaard in het bijzijn van kopers en projectbetrokkenen de bouw van Officiersdorp met militair vertoon symbolisch gestart. Tezamen met de kinderen van de toekomstige bewoners werden de eerste stenen gemetseld. Na afloop hebben alle kopers, onder het genot van een hapje en een drankje, nader kennis met elkaar gemaakt.

 

Wethouder Peter de Pater: “Opnieuw een mooi bouwproject, Ede blijft groeien als woonstad. Ik ben blij dat er straks tientallen nieuwe Edenaren op deze unieke plek op het Kazerneterrein wonen.”

Over Officiersdorp

Over Officiersdorp
In het nieuwe gebied Kazerneterreinen, ligt 1 van de wijken 'Officiersdorp'. Op de riante kavels in Officiersdorp staan straks grote eengezinswoningen, 2 onder 1 kapwoningen, levensloopbestendige en vrijstaande woningen. Nieuwbouw, dus helemaal van nu. Maar wel op dusdanige manier ontworpen dat het passend is bij de omgeving. We hebben een duidelijke visie en hoog ambitieniveau. Dit gaat echt heel bijzonder worden.

Projecten

Alle projecten
+