icon-arrow-right
HomeProjecten Ampère

Ampère

Alphen aan den Rijn

Wethouder Gerard van As van de gemeente Alphen aan den Rijn, Aart-Jan Verdoold en Jan Zeeman van Green Real Estate ondertekenden samen een exploitatieovereenkomst voor de herontwikkeling van het vroegere NUON terrein op de stationslocatie aan de Prins Bernhardlaan.

 

Met deze overeenkomst is er overeenstemming bereikt over de voorwaarden van herontwikkeling van de locatie. Aan de achterzijde van het gebouw op de begane grond, op de 1e en 2e verdieping worden 56 zorgappartementen gerealiseerd. Green heeft de ambitie om hier de bewoners van de zorginstellingen Ipse de Bruggen en Philadelphia te huisvesten. Op de 3e t/m 5e verdieping komen 63 appartementen in de vrije sector. Aan de achterkant van het gebouw wordt een parkeerterrein op het maaiveld gerealiseerd. Behalve zorgappartementen worden 63 vrij sector huur appartementen gebouwd en wordt 1.770 m² verhuurd worden aan commerciële zakelijke bedrijven.

 

Green Development is sinds maart 2008 eigenaar van de locatie. De afgelopen jaren is de aanwezige bebouwing gesloopt en heeft op het naastgelegen kavel een (grondwater) sanering plaatsgevonden. Loostad is verantwoordelijk voor de uitvoering van het totale proces- en projectmanagement. 

 

De bouw van dit project is in september 2019 gestart en naar verwachting worden de huizen medio 2021 opgeleverd.

 

 

Contactpersoon

Joris van den Brink Ontwikkelingsmanager Neem contact op

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Realisatieovereenkomst voor de ontwikkeling van het NUON-terrein op Provada getekend!

Afgelopen woensdag 5 juni jl. is de realisatieovereenkomst voor de ontwikkeling van het NUON-terrein tussen GREEN en IBB...

Start herontwikkeling vroegere NUON terrein

Start herontwikkeling vroegere NUON terrein   Wethouder Gerard van As van de gemeente Alphen aan den Rijn en...

+