icon-arrow-right
HomeProjecten Boulevard Bankert

Boulevard Bankert

Vlissingen

Vlissingen is als een tweede thuis voor Loostad. Na de ontwikkeling van het Arsenaalcomplex met haar zeehaven begin jaren ’90, verplaatsten we de focus naar de Boulevard. De enige zuidgeoriënteerde boulevard van Nederland met bovendien een uniek zicht op de grote zeeschepen. Loostad ontwikkelde hier met plezier vele projecten.

Blik op de boulevard

Eén van die projecten is Amadore hotel restaurant Arion. Een viersterrenhotel met 66 ruime kamers, restaurant en veel zakelijke faciliteiten. Aansluitend ontwikkelde Loostad appartementencomplex Strandveste. Het bijzonder vormgegeven gebouw omvat 32 luxe appartementen en vormt de eerste aanzet van de bebouwing aan boulevard Evertsen. Na de realisatie van Strandveste ontwikkelde Loostad maar liefst 6 geschakelde appartementencomplexen met 233 appartementen op een gemeenschappelijke tweelaagse stallingsgarage in de zeewering.

Klaar voor de toekomst

Grootste blikvanger is de Sardijntoren. De Sardijntoren is met zijn 85 meter het hoogste woongebouw van Zeeland en tijdens de oplevering was dit het op twee na hoogste woongebouw van Nederland. Bijzonder is dat alle gebouwen zijn voorbereid op een toekomstige verhoging van de zeewering. De bergingen van de appartementen bevinden zich op de eerste verdieping en kunnen worden uitgewisseld met de commerciële ruimtes op de begane grond.

Contactpersoon

Bas Overmars Ontwikkelingsmanager Neem contact op

Gerelateerde informatie

+