icon-arrow-right
HomeProjecten De Verbinding

De Verbinding

Ermelo

Een verbinding tussen bewoonde wereld en bos. Een plek waar heden en verleden samensmelten. Aan de Oostkant van hartje Ermelo, op de plek van de voormalige VAD busremise, ontstaat een bijzonder woon- en winkelgebied: ‘De Verbinding’. Een gebied waar wonen, winkels, zorg, horeca en goede, ruime parkeerfaciliteiten samenkomen.

Loostad is in opdracht van GREEN Real Estate verantwoordelijk voor het proces- en projectmanagement.

Dorpse geschiedenis

Het plan bestaat uit vijf delen die allemaal het respect weerspiegelen voor de dorpse geschiedenis en historische bouwstijl. Loostad realiseert onder andere een gebouw voor zorginstelling SNWV, twintig zelfstandige wooneenheden voor mensen met een beperking, drie grondgebonden eengezinswoningen met een ruime tuin, twintig sociale huurappartementen voor woningstichting UWOON, diverse winkels, een AH, 66 luxe koop- en huurappartementen met een riante binnentuin en een ruime parkeergelegenheid voor ongeveer 125 auto’s onder het gebouw.

3D weergave

Door de plug-in Unity te installeren kunt u een 3D weergave bekijken. Download deze plug-in via de knop hieronder of open de link in een nieuwe tabblad en volg de installatie instructies. Na het installeren kunt u de plug-in tonen door met de rechtermuis knop te klikken op het grijze vlak en de optie "Deze plugin uitvoeren" te selecteren. De plug-in Unity werkt niet in Chrome, ga naar Internet Explorer of Firefox om de 3D weergave te zien.

Fase 5

Voor de laatste fase, de voormalige Albert Heijn winkel, is momenteel de omgevingsvergunning aangevraagd voor 29 appartementen en circa 800 m² dienstverlening.

Contactpersonen

Henk Driesen Directeur Neem contact op

Hendri Broekhuizen Vastgoedontwikkelaar Neem contact op

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Start bouw laatste fase in De Verbinding Ermelo

Op maandag 12 maart is door wethouder Jan van den Bosch in het bijzijn van het projectteam en kopers van de appartementen...

Gerelateerde informatie

+