icon-arrow-right
HomeProjecten Diepzicht

Diepzicht

Winsum

Diepzicht is een ontwikkeling van Credo Integrale Planontwikkeling. Credo is onderdeel geworden van Loostad Vastgoedontwikkeling. 

 

DIEPZICHT | WONEN AAN HET WINSUMERDIEP 
Aan de oostzijde van Winsum, het mooiste dorp van Nederland, komt de nieuwe wijk Munster tot leven. Deze gasloze wijk van de toekomst, gelegen aan het Winsumerdiep, wordt nog mooier met de prachtige 9 eengezinswoningen, waarvan 4 eindwoningen en 3 tussenwoningen en 2 vrijstaande woningen in nieuwbouwplan Diepzicht.

 

 

Grenzend aan het park

Grenzend aan de wijk komt ook nog eens een parkachtig recreatiegebied, het Munsterveld, dat samen met de inwoners wordt ontwikkeld. Lekker wandelen in het groen, vlakbij je eigen huis.

Kortom, heerlijk wonen in een energiezuinig, comfortabele en waterrijke groene dorpse omgeving met een directe vaarverbinding naar het Winsumerdiep en op slechts 15 auto en/of treinminuten van de stad Groningen.

 

Het mooiste dorp Winsum I Prettig wonen en thuiskomen

Winsum GN is een heerlijke woonplaats met ruim 9.000 inwoners en alle voorzieningen (onderwijs, zorg en winkels) in de buurt. De dorpse sfeer is nog steeds aanwezig. Dat wil Winsum graag behouden. De dorpskern is karakteristiek, gezellig en aantrekkelijk met leuke smalle straatjes, terrasjes, bruggetjes en historische panden. En vooral veel water, zowel in de oude kern als in de recente nieuwbouwplannen.

De ligging is ideaal tussen de stad Groningen (15 autominuten en uitstekende bus- en treinverbindingen) en Lauwersmeergebied. Kortom, het is bijzonder prettig wonen en thuis komen in Winsum.

UITVERKOCHT!

Alle woningen in het plan zijn inmiddels uitverkocht.

Contactpersonen

Job Hartering Vastgoedontwikkelaar Neem contact op

Andrea de Vries verkoop- en communicatiemanager Neem contact op

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »
+