icon-arrow-right
HomeProjecten Het Meer

Het Meer

IJsselmuiden

52 grondgebonden woningen, waarvan 15 levensloopbestendige woningen met de slaapkamer en badkamer op de begane grond. Loostad verzorgt voor Woningstichting Beter Wonen uit IJsselmuiden het proces- en projectmanagement voor nieuwbouwproject Het Meer. Van initiatief tot de start van de bouw. We begeleiden alle betrokken partijen van de architect en constructeur tot adviseurs en aannemers.

Fases en contracten

Het Meer kent projecten met uiteenlopende contractvormen. Fase 1 is gerealiseerd in een bouwteam waarin opdrachtgever en aannemer samen zoeken naar het beste plan voor een zo gunstig mogelijke prijs. Fase 2 is ‘gewoon’ aanbesteed. Op basis van de tekeningen en het bestek, heeft de aannemer zijn prijs bepaald.

Totaalpakket

De derde fase is op basis van Design & Build gegund. Zowel ontwerp als realisatie liggen bij dezelfde partij. Deze is verantwoordelijk voor het totale product, de planning en het tijdig opleveren van de woningen. Loostad heeft voor Beter Wonen dit proces begeleid en de documenten die bij deze vorm van aanbesteding behoren, voorbereid.

Contactpersoon

Henk Driesen Directeur Neem contact op

+