HomeProjecten Kleine Veer Dalfsen

Kleine Veer Dalfsen

Dalfsen

Op een bijzondere locatie, op loopafstand van het dorpshart van Dalfsen, ontwikkelt Loostad Vastgoedontwikkeling nieuwbouwplan Kleine Veer: een gezellig en kleinschalig plan met 12 karakteristieke woningen in verschillende prijscategorieën.

 

Welkom in Kleine Veer!

Kleine Veer is gelegen op de voormalige locatie van basisschool Het Kleine Veer. Een wel bekende locatie voor de inwoners van Dalfsen en omgeving. De naam Kleine Veer is ontleend aan de naam van het Oude Veerhuis, dat aan de andere kant van de Vecht staat. Van oudsher kwam de overtocht op deze plek aan. Met de ontwikkeling van 12 bijzondere woningen krijgt de locatie nu een mooie nieuwe bestemming.

Het plan omvat 10 twee-onder-één-kapwoningen in verschillende types en 2 vrijstaande woningen. Ideaal voor gezinnen, maar ook voor senioren, dankzij de levensloopbestendige optiemogelijkheden. Zo is het mogelijk om optioneel een bad- en slaapkamer op de begane grond te creëren i.p.v. een garage.

Belangstelling in Kleine Veer

De verkoop is reeds gestart. De inschrijving sluit op 29 november om 12.00 uur. De toewijzing vindt plaats op maandag 17 december. De verkoopbrochure, prijslijst en inschrijfformulier zijn verkrijgbaar bij de makelaars.

Kijk voor meer informatie op de website

Contactpersonen

Stephan van de Plas Projectmanager Neem contact op

Andrea de Vries verkoop- en communicatiemanager Neem contact op

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Grote opkomst start verkoop Kleine Veer

Actueel

Op donderdag 15 november jl. heeft onder grote belangstelling de start verkoop van nieuwbouwplan Kleine Veer in Dalfsen...

Aankondiging start verkoop Kleine Veer in Dalfsen

Actueel

Velen belangstellenden hebben hier al lange tijd naar uitgekeken en nu is het dan eindelijk definitief!   Wij zijn...

Voorbereidingen start verkoop Kleine Veer in volle gang

Actueel

Op een bijzondere locatie, op loopafstand van het dorpshart van Dalfsen, ontwikkelt Loostad nieuwbouwplan Kleine Veer: een...

Gerelateerde informatie

+