icon-arrow-right
HomeProjecten MarktHeeren

MarktHeeren

Utrecht

Stedelijk woonmilieu, individuele expressie, variatie in architectuur en flexibele woonvormen… In de populaire wijk De Veemarkt in Utrecht heeft Loostad het unieke project MarktHeeren gerealiseerd, bestaande uit 17 herenhuizen en 8 luxe appartementen.

Bij MarktHeeren is er geen vastgesteld woningontwerp. Het motto is: zelf je ideale huis samenstellen onder begeleiding van een professional. Loostad regelt alles wat nodig is van ontwerp tot oplevering zodat de klant zich alleen nog maar bezig hoeft te houden met de leuke dingen van een huis bouwen.

Fantastisch straatbeeld

Met de ‘woondroomplanner’ stelde de klant het huis van zijn of haar dromen samen. Van een luxe riante basiswoning tot een extra woonlaag, een andere kapvorm, gevelindeling en baksteen. Die verscheidenheid en keuzemogelijkheden resulteerden in een fantastisch straatbeeld waarin geen woning hetzelfde is.

Nieuwe rol

Deze bijzondere manier van ontwikkelen vraagt een andere aanpak en nieuwe denkwijze. Onze rol verschuift van realiseren naar faciliteren. Door de potentiële kopersgroep al in het ontwerpstadium te benaderen, creëren we draagvlak en een enthousiaste groep die commitment ontwikkelt met hun toekomstige droomhuis.

Contactpersonen

Joris van den Brink Projectmanager Neem contact op

Bas Overmars Ontwikkelingsmanager Neem contact op

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Koninklijk bezoek aan de Veemarkt!

Op woensdag 17 oktober jl. heeft Koning Willem-Alexander de wijken Veemarkt en Overvecht in Utrecht bezocht....

Gerelateerde informatie

+