HomeProjecten Officiersdorp

Officiersdorp

Ede

In het nieuwe gebied Kazerneterreinen, ligt 1 van de wijken 'Officiersdorp'. Op de riante kavels in Officiersdorp staan straks grote eengezinswoningen, 2 onder 1 kapwoningen, levensloopbestendige en vrijstaande woningen. Nieuwbouw, dus helemaal van nu. Maar wel op dusdanige manier ontworpen dat het passend is bij de omgeving. We hebben een duidelijke visie en hoog ambitieniveau. Dit gaat echt heel bijzonder worden. De ontwikkeling van Het Officiersdorp is in volle gang.       

 

De online verkoop is maandag 9 juli gestart. De inschrijving is reeds gesloten. Nog even geduld en je weet of je een woning toegewezen hebt gekregen in Officiersdorp.  

 

Thuiskomen in Officiersdorp

''Elke dag weer geniet ik van thuiskomen in Officiersdorp. Over de laan met imposante bomen rijd ik richting mijn nieuwbouwhuis dat charmant prijkt aan het Heidepark. De kinderen spelen voor de deur tot het eten klaar is. Het is een mooie zomerdag, dus straks maken we nog even een wandeling met de hond op de Ginkelse heide. Het leven is goed in Officiersdorp, vooral omdat we mee mochten denken over het ontwerp. Daardoor passen dit huis en dit buurtje echt bij ons!'' Een mooie greep uit het toekomstbeeld van het Officiersdorp in nieuwbouwgebied Kazerneterreinen in Ede.

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

VOF Ede Stevin tekent overeenkomst met gemeente Ede voor de ontwikkeling van 32...

Actueel

VOF Ede Stevin (een samenwerking tussen BPD en Loostad) tekende op 19 december jl. met de gemeente Ede een grondaankoop...

+