HomeProjecten Sysseltse Lanen

Sysseltse Lanen

Ede

Direct aan de Ginkelse Heide in Ede ligt een bijzondere locatie: de voormalige Stevin Kazerne. Loostad heeft voor een deel van de Kazerne bij de gemeente een plan gepresenteerd voor luxe woningbouw. Het doel: 39 luxe woningen met een grote mate aan keuzevrijheid en een ‘eenheid in verscheidenheid’.

Eenheid in verscheidenheid

Het ontwikkelen van een ‘eigen’ woning is het idee achter het plan. Bewoner en deskundige werken samen aan een gewenste aanpak. Ook wel ‘mede opdrachtgeverschap’ of ‘co-creatie’ genoemd. Om tegemoet te komen aan de brede interesse en het verlangen naar verscheidenheid van bewoners, hebben meerdere architecten hun visie gegeven op de woningen en op het totale deelgebied. Eenheid in verscheidenheid is het resultaat.

Van start

Op een eerste sessie met toekomstige bewoners presenteerden architecten hun plannen en waren alle betrokkenen in de gelegenheid informatie en reacties te geven. Het resultaat: de ontwikkeling kan van start. De partijen (de gemeente Ede, Loostad en BPD) hebben een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling en realisatie van ongeveer 39 woningen in dit luxe segment.

 

De verkoop is inmiddels gestart! 

De kavels in het plan Sysseltse Lanen zijn verdeeld in kavels voor vrijstaande woningen en kavels voor twee-onder-één kap woningen.

De koper bepaalt eerst de keuze van de kavel en vervolgens de architectuurstijl. Keuze uit maar liefst 3 architecten: 19 Het Atelier,  ZEEP en LSWA.  Bekijk hier de diverse woningtypen. 

Inschrijven kan tot vrijdag 6 januari a.s. tot 17.00 uur bij Domicilie Makelaars!

Notaris Fischerstraat 24 te Ede

Tel: 0318 – 69 35 02

 ede@domicilie.nl

 

 

 


 

Contactpersoon

Andrea de Vries Verkoop- en Communicatiemanager Neem contact op

Kopers en architect aan het woord!

Start de video

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Sysseltse Lanen in Ede; architect en kopers aan het woord

Actueel

In deze film zie je het gebied Kazerneterreinen, maar hoor je ook waarom juist deze kopers voor Sysseltse Lanen hebben...

Sysseltse Lanen: bouw fase 1a in volle gang

Actueel

Bouw Villapark Sysseltse Lanen in september! De bouw in Villapark Sysseltse Lanen fase 1a is weer in volle gang. Kijk mee...

Fase 2 Sysseltse Lanen in Ede nu in verkoop!

Actueel

Na een succesvolle verkoop van de 1e fase, zijn we nu gestart met de verkoop van de 2e fase van Sysseltse Lanen in Ede. Kijk...

Gerelateerde informatie

+