icon-arrow-right
HomeProjecten Tangostraat

Tangostraat

Apeldoorn

Royale en fraaie woningen op ruime percelen. In de nieuwe groene woonwijk Zuidbroek realiseerde Loostad Vastgoedontwikkeling acht comfortabele twee-onder-één-kapwoningen en twee vrijstaande woningen aan de Tangostraat. De woningen in de wijk worden duurzaam verwarmd via het warmtenet.

Luxe en leefbaar

Kenmerkend voor het project is het samenspel tussen de vrijstaande woning en twee-onder-één-kapwoningen door een gering uitstekende band van metselwerk penanten, doorlopende betonrand en grote terugliggende raampartijen. De woningen hebben een extra luxe uitstraling door de hoge mate van detaillering van de gevel. Andere opvallende elementen: nuancering in kleur baksteen van de verdieping, schakeling van de riante ramen, extra ramen met ranke detaillering in de zijgevels en een optimale indeling en leefbaarheid van de plattegrond

PlusWonen

De woningen op dit project worden gerealiseerd volgens het Volker Wessels PlusWonen concept dat zich kenmerkt door de kwaliteit, duurzaamheid en bouwsnelheid. WY.architecten zocht binnen dit concept de ‘architectonische grenzen’ op en haalde het maximale uit het ontwerp.

Contactpersonen

Joris van den Brink Projectmanager Neem contact op

Andrea de Vries Verkoop- en Communicatiemanager Neem contact op

Gerelateerde informatie

+