HomeProjecten Waterfront

Waterfront

Dalfsen

Tussen de levendige dorpskern van Dalfsen en de prachtige Vecht ligt ‘Waterfront’. Een unieke locatie waar op de plek van het voormalige gemeentehuis en de oude Eshuisfabriek karakteristieke woningen worden gebouwd die perfect passen in de omgeving. Onder andere door de ramen met een roeden verdeling en een diversiteit aan gevels, vallen de moderne en comfortabele woningen niet op als ‘nieuwbouw’.

In delen

De realisatie van Waterfront gebeurt in delen en wordt verspreid over verschillende jaren. Bouwdelen 1 – een supermarkt met daarbovenop twintig appartementen – en bouwdeel 5 – drie tussenwoningen, twee hoekwoningen, twee twee-onder-een-kapwoningen en een appartementencomplex met tien appartementen – zijn al gerealiseerd.

Villa aan de Vecht

Bouwdeel 2 is in aanbouw en bestaat uit 12 woningen en een Délifrance. De bouwdelen 3 en 4 worden later gerealiseerd. De oude Cichoreifabriek en de Witte Villa aan de Vecht krijgen een horeca- en cultuurbestemming en zullen worden verbouwd. Doelstelling is de panden te openen in 2016. Deze panden blijven in eigendom van de gemeente.

Contactpersonen

Dennis Damink Ontwikkelingsmanager Neem contact op

Andrea de Vries Verkoop- en Communicatiemanager Neem contact op

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Loostad sponsort 200 jaar Westermolen Dalfsen

Actueel

Als ontwikkelaar van de projecten 'Waterfront' en 'Kleine Veer' in Dalfsen sponsort Loostad 200 jaar Westermolen....

Start verkoop laatste bouwdeel Waterfront Dalfsen

Actueel

Onder grote belangstelling is op donderdag 7 juni  jl. de verkoop van bouwdeel 3, het laatste bouwdeel in Waterfront...

Uitbreiding bestaande parkeergarage Waterfront Dalfsen

Actueel

Op 4 juni jl. is gestart met de uitbreiding van de bestaande parkeergarage onder de Albert Heijn. De uitbreiding komt op de...

+